Nationala de rugby sub 20 de ani a Romaniei se afla la un meci de titlul european.

Cu o saptamina inaintea meciului de baraj dintre reprezentativa de seniori a Romaniei si cea a Georgiei, pentru calificarea la CM, cele doua echipe fa
Nationala de rugby sub 20 de ani a Romaniei se afla la un meci de titlul european.

Cu o saptamina inaintea meciului de baraj dintre reprezentativa de seniori a Romaniei si cea a Georgiei, pentru calificarea la CM, cele doua echipe fac o repetitie la nivel de tineret. Duelul romano-georgian al celui de-al doilea esalon valoric al ovalului continental continua in acest weekend in finala Campionatului European de sub 20 de ani.

"Stejareii" s-au calificat pentru al treilea an consecutiv in ultimul act al acestei competitii care are loc in localitatea poloneza Sopot, unde vor intilni, exact ca in editiile precedente, nationala Georgiei. Aflati pe primul loc al seriei datorita punctaverajului superior, rugbistii condusi in teren de Florin Vlaicu au nevoie pentru a se incorona drept campioni europeni de cel putin un rezultat de egalitate.

Scorul intilnirilor directe dintre cele doua formatii este egal, fiecare trecindu-si in palmares cite o victorie care i-a adus si titlul, ultimul succes revenindu-le georgienilor, campionii europeni en titre.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.