Postul de televiziune Discovery dedica acest sfirsit de saptamina celor ce practica o meserie in care viata le este pusa tot timpul in pericol. "Cel mai periculos sezon din lume", "Petrol, sudoare si platforme", "Pompierii americani" sau "Prada morta
Postul de televiziune Discovery dedica acest sfirsit de saptamina celor ce practica o meserie in care viata le este pusa tot timpul in pericol. "Cel mai periculos sezon din lume", "Petrol, sudoare si platforme", "Pompierii americani" sau "Prada mortala" sint numai citeva dintre documentarele care vor rula simbata si duminica. Desi nu joaca in "Dependentii de cascadorii", film inclus in program, Szobi Cseh, cascador autohton cunoscut din filmele lui Sergiu Nicolaescu, va fi imaginea Discovery pentru weekend. Dupa cinci comotii cerebrale si o multime de fracturi, Cseh nu mai trebuie sa demonstreze ca are o profesie riscanta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.