Intel ofera un premiu in valoare de un milion de dolari companiei care va concepe "cel mai sexy computer personal". In urma proiectului "Intel Core Processor Challenge" va fi premiata compania care va concepe cel mai mic si mai sic computer personal.
Intel ofera un premiu in valoare de un milion de dolari companiei care va concepe "cel mai sexy computer personal". In urma proiectului "Intel Core Processor Challenge" va fi premiata compania care va concepe cel mai mic si mai sic computer personal. Singura conditie este ca PC-ul sa se bazeze pe tehnologia Intel Viiv.
"Consumatorii nu iau deciziile legate de achizitionarea unui PC numai pe baza pretului si a caracteristicilor; acestia iau in considerare si marimea, forma si stilul" computerului, a declarat Eric Kim, vicepresedinte al Intel's Digital Home Group.
Competitia este deschisa designerilor si producatorilor de computere personale din lumea intreaga.
Marele castigator va primi 300.000 de dolari pentru a demara productia sistemului, 400.000 de dolari pentru a face reclama produsului impreuna cu compania Intel si 300.000 de dolari pentru costuri de productie.
Juriul, din care face parte si presedintele Intel, Paul Otellini, va evalua proiectele propuse la inceputul anului viitor, pe baza unor criterii precum stil, functionalitate si caracteristici.
Castigatorii vor fi anuntati la Intel Developer Forum, care va avea loc in martie 2007.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.