O intrebare care m-a ros pe parcursul marelui eveniment de la Bucuresti: ce-au facut inaltii nostri francofoni in cele doua-trei zile cit ne-au vizitat tara? Ca despre negocieri dure pe marginea pacii mondiale sau despre strategii contra terorismului
O intrebare care m-a ros pe parcursul marelui eveniment de la Bucuresti: ce-au facut inaltii nostri francofoni in cele doua-trei zile cit ne-au vizitat tara? Ca despre negocieri dure pe marginea pacii mondiale sau despre strategii contra terorismului nu am auzit sa fi fost vorba. Intrebarea mi-a venit din prima zi de francofonie, cind am aflat ca ministrul de Externe din Laos, abia dat jos din avion, a si fost implicat intr-un accident rutier pe la Comarnic, in timp ce se intorcea (deja!) de la o intilnire privata la Sinaia. Ei bine, culisele francofoniei incep sa se ridice precum dantelele dansatoarelor de cancan.

Printul Albert de Monaco, unul dintre cei mai vinati barbati/burlaci din lume, nu-si dezminte faima de crai. Dupa cocktailuri si dineuri plictisitoare, la adapostul intunericului, el a vrut sa ia pulsul Romaniei reale. Si a luat tensiunea la vreo trei romancute, cit se poate de mindre si adevarate, alese pe sprinceana. La ce fete avem, sint sigur ca la anul va accepta invitatia pe care presedintele Basescu i-a facut-o, de a vizita din nou Romania. Asta doar daca nu s-o trezi cu niste scincete la usa, cum a mai patit-o cu stewardesa din Togo sau cu menajera din California. Ar fi mare pacat, pentru ca au mai ramas atitea de descoperit despre Romania. Mai ales ca la anul Romania o sa fie mai europeana si mai emancipata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.