Un profesor chinez de arta a reusit sa-si lase studentii cu gura cascata dupa ce a aparut gol pusca la ora sa, relateaza Ananova. Mo Xiaoxin, in varsta de 56 de ani, a declarat ulterior ca a dorit, prin "tinuta" sa, sa accentueze "puterea" corpului u
Un profesor chinez de arta a reusit sa-si lase studentii cu gura cascata dupa ce a aparut gol pusca la ora sa, relateaza Ananova. Mo Xiaoxin, in varsta de 56 de ani, a declarat ulterior ca a dorit, prin "tinuta" sa, sa accentueze "puterea" corpului uman si sa lanseze o provocare tabuurilor, scrie un ziar chinez. Mo a chemat alaturi de el alte patru modele, un barbat si o femeie trecuti de 70 de ani si un cuplu de tineri, care au ramas in "costumul Evei" pe toata durata orei. Lucrurile nu s-au terminat insa aici, profesorul invitandu-si stundetii sa-i urmeze exemplu si sa renunte la haine. "Profesorul Mo parea emotionat si tulburat in acelasi timp. In timp ce ne preda, si-a desfacut cureaua si si-a dat pantalonii jos, ramanand in pielea goala", a povestit unul din studenti. La cursul in pielea goala, care a avut loc la un Institut de arta din orasul Changzhou, au participat in jur de 30 de studenti, dar nici unul dintre ei nu a avut curaj sa urmeze exemplul excentricului profesor. Tian Junting, un oficial din cadrul ministerului de Cultura, a precizat ca respectivul curs se afla inca in "faza de cercetare", initiatorii lui incercand sa afle ce fel de efecte produce asupra cursantilor. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.