Marele absent din meciul disputat de echipa de Cupa Davis a Romaniei in barajul pentru Grupa Mondiala cu selectionata Coreei de Sud a fost, fara-ndoiala, Victor Hanescu (foto stanga). Nerefacut complet dupa o accidentare grava la spate, lipsa lui Han
Marele absent din meciul disputat de echipa de Cupa Davis a Romaniei in barajul pentru Grupa Mondiala cu selectionata Coreei de Sud a fost, fara-ndoiala, Victor Hanescu (foto stanga). Nerefacut complet dupa o accidentare grava la spate, lipsa lui Hanescu s-a resimtit din plin la meciurile de simplu, unde Victor Crivoi a evoluat foarte crispat, iar mai tanarul Mergea a jucat intr-un meci fara miza. Ieri, la putin timp dupa ce a aflat numele viitoarei adversare din Grupa Mondiala, capitanul nejucator al tricolorilor, Florin Segarceanu, a spus ca la meciul din Franta va putea conta cu siguranta pe serviciile lui Hanescu. "Sunt sigur ca Victor Hanescu va reveni in echipa si va juca in Franta. Dupa ce a urmat un tratament de fortificare si recuperare, acum el se antreneaza intens, iar din luna noiembrie spera sa reintre in circuitul ATP", a sublinit Segarceanu, care ii va convoca, cel mai probabil, pentru intalnirea de anul viitor, pe Andrei Pavel, Victor Hanescu, Horia Tecau si Florin Mergea. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.