Cesare Prandelli, antrenorul gruparii "viola", a declarat intr-un interviu acordat publicatiei "Corriere dello Sport" si publicat pe site-ul "fiorentinanews.com", ca Adrian Mutu este adesea criticat pentru individualism deoarece el incearca sa ia asu
Cesare Prandelli, antrenorul gruparii "viola", a declarat intr-un interviu acordat publicatiei "Corriere dello Sport" si publicat pe site-ul "fiorentinanews.com", ca Adrian Mutu este adesea criticat pentru individualism deoarece el incearca sa ia asupra sa toate responsabilitatile echipei. "Mutu este un jucator cu adevarat extraordinar, nu este o surpriza pentru mine. Ar vrea sa ia pe umerii sai toate responsabilitatile echipei. Aceasta este dovada unei personalitati foarte generoase, dar toti jucatorii din echipa ar trebui sa fie responsabili in egala masura. Stiam inca de la Parma ce fel de jucator este. Stiu ce poate da si cu cata seriozitate si dorinta intra de fiecare data pe teren", a spus Prandelli. De asemenea, antrenorul Fiorentinei l-a felicitat si pe portarul Bogdan Lobont pentru modul in care accepta statutul de rezerva a lui Frey. "Frey transmite mult entuziasm echipei, este, fara indoiala, un element pozitiv. Dar cred ca ar fi normal sa-l felicitam si pe Lobont, pentru ca nu este usor sa accepti o astfel de situatie. Totusi, ei sunt uniti si devin prieteni din ce in ce mai buni, chiar si in afara terenului de fotbal", a punctat Prandelli. Acesta este optimist in privinta sanselor Fiorentinei de a ramane in Serie A, desi a inceput sezonul cu o penalizare de 19 puncte, ca urmare a implicarii clubului in scandalul de coruptie din fotbalul italian. "Ne vom salva pana la urma si va fi ca si cum am fi castigat campionatul. Totusi, nu vrem sa dam sperante desarte. Daca am fi inceput campionatul cu zero puncte, as fi putut vorbi chiar de Liga Campionilor sau de Cupa UEFA. Penalizarea de 19 puncte atarna greu, dar nu trebuie sa ne gandim prea mult la asta", a spus Prandelli, care considera ca pentru Fiorentina experienta acestui sezon poate fi benefica. "Daca vom reusi sa ne salvam si ne vom afla in aceeasi formula la finalul sezonului, vom putea spune ca am pus bazele necesare pentru a lupta pentru ceva important, poate chiar pentru titlu. Iar daca in sezonul urmator vom reusi sa castigam campionatul, va fi tocmai datorita momentului prin care trecem acum", a comentat Prandelli. Dupa patru etape disputate in campionatul Italiei, Fiorentina ocupa locul 20, ultimul, in clasament, cu minus 16 puncte, dupa ce a reusit sa obtina o singura victorie in acest debut de sezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.