Sabin Ilie a fost inclus de antrenorul Marius Lacatus in lotul pe care UTA Arad l-a deplasat la Galati, pentru meciul de maine cu Otelul, din etapa a 10-a din Liga I, desi atacantul nu a primit "cartea verde" din China, acolo unde a evoluat ultima oa
Sabin Ilie a fost inclus de antrenorul Marius Lacatus in lotul pe care UTA Arad l-a deplasat la Galati, pentru meciul de maine cu Otelul, din etapa a 10-a din Liga I, desi atacantul nu a primit "cartea verde" din China, acolo unde a evoluat ultima oara. Lacatu spera totusi ca documentul va ajunge pana sambata, astfel incat S. Ilie sa poata debuta la UTA. Aradenii au plecat ieri dimineata spre Galati, calatorind cu avionul pana la Bucuresti, iar de acolo cu un autocar. Ieri dupa-amiaza, Lacatus avea programat un antrenament. Din lotul "Fiarei" lipsesc insa Ad. Rusu (suspendat), I. Stefan (accidentat), Cotan si Negru (trimisi la "satelitul" Gloria Arad din Liga a III-a), Codreanu si Buican (aflati in recuperare, dupa ce au fost operati la genunchi). Au revenit Oncica si Vasiljevic, chiar daca ambii au parasit schiopatand terenul in partida cu CFR Cluj, disputata in etapa trecuta. "Intalnim o echipa pe val. A adunat 18 puncte pana acum. Este o echipa cu experienta. Vom incerca sa scoatem maximum din acest meci si sa intrerupem noi seria buna a Otelului", a spus Lacatus. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.