Fiul in varsta de 20 de ani al starletei americane Anna Nicole Smith a murit in urma unei combinatii letale de metadona si doua antidepresive, relateaza revista People citand informatiile furnizate de medicul legist care a condus autopsia tanarului.<
Fiul in varsta de 20 de ani al starletei americane Anna Nicole Smith a murit in urma unei combinatii letale de metadona si doua antidepresive, relateaza revista People citand informatiile furnizate de medicul legist care a condus autopsia tanarului.
Testele toxicologice au aratat faptul ca Daniel Smith avea in sange metadona, Zoloft si Lexapro in momentul mortii sale survenite pe 10 septembrie in Bahamas, loc in care se dusese sa-si viziteze mama, care tocmai daduse nastere unei fetite. Pe numele sau adevarat Vickie Lynn, Anna Nicole Smith, in varsta de 38 de ani, a devenit celebra mai ales datorita faptului ca a ajuns pana la Curtea Suprema de Justitie a SUA cu un proces prin care revendica averea sotului sau defunct. Acesta a decedat la varsta de 90 de ani, la doar un an dupa ce a luat-o de sotie pe Anna Nicole, mai tanara cu 63 de ani. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.