Principalul actionar al lui FC Rapid, George Copos, s-a interesat de situatia brazilianului Serginho Baiano, caruia CD Nacional Madeira i-a reziliat contractul dupa ce responsabilii hotelului din Bucuresti la care a fost cazata echipa portugheza pent
Principalul actionar al lui FC Rapid, George Copos, s-a interesat de situatia brazilianului Serginho Baiano, caruia CD Nacional Madeira i-a reziliat contractul dupa ce responsabilii hotelului din Bucuresti la care a fost cazata echipa portugheza pentru meciul tur au depus o plangere impotriva sa, informeaza "Record". Potrivit sursei citate, Copos si-a aratat interesul fata de Baiano in timpul unei discutii cu jurnalistii portughezi, carora le-a cerut numarul de telefon al fotbalistului. Oficialul rapidist a lasat sa se inteleaga faptul ca i-a placut evolutia lui Baiano in Romania, la meciul din prima mansa a turului intai al Cupei UEFA, si ca ar putea face o oferta pentru acest jucator. Conducerea lui Nacional a reziliat contractul lui Baiano dupa ce acesta si inca un jucator, Bruno, au produs pagube la Hotelul Sofitel din Bucuresti, unde au intalnit pe Rapid in prima mansa a turului I din Cupa UEFA, scor 1-0 pentru giulesteni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.