Salariile ajung la 8 dolari pe ora, iar bacsisurile - la 9.

Reprezentantii lantului hotelier de lux Ritz-Carlton vor veni la Bucuresti pentru interviuri de angajare, la mijlocul lui octombrie, potrivit unui comunicat al partenerului de
Salariile ajung la 8 dolari pe ora, iar bacsisurile - la 9.

Reprezentantii lantului hotelier de lux Ritz-Carlton vor veni la Bucuresti pentru interviuri de angajare, la mijlocul lui octombrie, potrivit unui comunicat al partenerului de recrutare Student Adventure. Contractele de munca sint destinate chelnerilor, bucatarilor, stewards-ilor si asistentilor de piscina si se vor derula timp de doi ani, cu posibilitate de prelungire.

Peste 100 de romani vor fi angajati in hotelul din insula britanica Grand Cayman din Marea Caraibelor. Acestia vor fi remunerati cu salarii cuprinse intre 4 si 8 dolari pe ora, plus bacsisuri care mai adauga intre 4 si 9 dolari pe ora.

Cazarea va fi oferita de angajator la un cost de 650 de dolari/luna, iar jumatate din costul biletului de avion va fi returnata, la sosirea pe insula, urmind sa fie retinuta treptat din salariul angajatului.

Pentru aceste posturi pot aplica tinerii dispusi sa-si asume un angajament contractual pe o perioada de minimum doi ani, cunoscatori ai limbii engleze, cel putin la nivel mediu, si care sa aiba abilitati de comunicare.

Pentru pozitiile care nu presupun contact direct cu clientii hotelului, nu este necesara experienta, insa o experienta precedenta in alimentatie sau industria hoteliera constituie un avantaj.

Salarii duble in Statele Unite

Potrivit Student Adventure Romania, vor fi angajati 40 de romani si pentru Ritz-Carlton Key Biscane - SUA. Remuneratia oferita pentru ei este intre 9,27 si 10,20 dolari pe ora, iar orele suplimentare sint remunerate intre 13,90 si 15,30 dolari pe ora.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.