Directorul executiv al lui FC Dinamo, Cristi Borcea, i-a propus lui Florin Raducioiu sa ocupe o functie in conducerea administrativa a clubului, cel mai probabil pe cea de manager general, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul gruparii "alb-ro
Directorul executiv al lui FC Dinamo, Cristi Borcea, i-a propus lui Florin Raducioiu sa ocupe o functie in conducerea administrativa a clubului, cel mai probabil pe cea de manager general, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul gruparii "alb-rosii". Raducioiu, stabilit la Monte Carlo, a venit in Romania la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a-si vizita parintii, si a asistat, impreuna cu Borcea, la partida castigata de Dinamo in deplasare, scor 3-2 cu FC Arges in etapa a 9-a din Liga I. Borcea i-a propus lui Raducioiu o functie in cadrul conducerii administrative. "La discutii, Borcea i-a propus mai multe functii, dar nu de conducere, pentru ca acestea sunt ocupate deja de oameni considerati importanti. Nu este exclus, insa, ca pentru Raducioiu sa se introduca un nou post in organigrama. Dar nu va fi unul de conducere", a declarat sursa citata. Raducioiu a cerut cateva zile de gandire, pentru a discuta cu sotia sa despre modul in care ar urma sa isi indeplineasca atributiile, in conditiile in care locuieste in strainatate. Potrivit surselor citate, Borcea il doreste foarte mult pe Raducioiu in cadrul clubului, fiind constient de capitalul de imagine pe care l-ar castiga printr-o astfel de mutare. "Este o dorinta mai veche a lui Borcea. El stie impactul pe care l-ar avea Raducioiu asupra fanilor. Borcea ar castiga foarte multa imagine, mai ales ca, in trecut, Raducioiu a criticat haosul de la Dinamo", a precizat sursa citata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.