O fetita din Peru, cunoscuta drept "Mica Sirena", a reusit sa faca primii pasi dupa complicata interventie chirurgicala de separare a picioarelor suferita in 2005, relateaza BBC. Milagros Cerron, acum in varsta de doi ani, este unul din putinii supra
O fetita din Peru, cunoscuta drept "Mica Sirena", a reusit sa faca primii pasi dupa complicata interventie chirurgicala de separare a picioarelor suferita in 2005, relateaza BBC. Milagros Cerron, acum in varsta de doi ani, este unul din putinii supravietuitori din randul copiilor care se nasc cu "sindromul sirenei". Cei mai multi copii cu aceasta boala, numita sirenomelia, mor imediat dupa nastere din cauza faptului ca si alte organe sunt grav afectate. Milagros a fost operata din nou la inceputul acestei luni si va suferi alte interventii chirurgicale in urmatorii zece ani. Dr Luis Rubio, chirurgul care s-a ocupat de Milagros, spune ca echipa sa si-a atins in acest caz scopul in proportie de 98% si ca urmatoarele operatii vor fi mai degraba estetice. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.