La jumatate de an dupa prima descindere, procurorii DNA si-au adus aminte ca nu s-au uitat in seifurile sigilate ale vecinilor lui Nastase in Zambaccian. La 11 ani de la achizitionare, Tarom a bagat in conservare avioanele Airbus A310. La o zi dupa a
La jumatate de an dupa prima descindere, procurorii DNA si-au adus aminte ca nu s-au uitat in seifurile sigilate ale vecinilor lui Nastase in Zambaccian. La 11 ani de la achizitionare, Tarom a bagat in conservare avioanele Airbus A310. La o zi dupa anuntarea de catre presedinte a lui George Maior la sefia SRI, politicienii nu si-au revenit inca din soc.

La doi ani dupa ce sefii timbrelor romanesti ii turnau placheta de bronz lui Nastase, si-au dat seama ca pot face acelasi lucru pentru Basescu. La 17 ani de la Revolutie, primim si noi o nota buna de la Europa, la fel ca si colegii de banca bulgari.

Peste 14 ani, ca sa ne uitam si in partea cealalta, vom naviga pe net non-stop si gratuit (credinta mea e ca vom avea cipuri implantate, fara sa fiu adept al teoriei conspiratiei). La 56 de ani, Dan Grecu antreneaza. A fost o scurta trecere prin titlurile de azi. Cel mai important dintre ele, cel putin pentru unii, lipseste insa. Scorul meciului de aseara.

Ei bine, nu vi l-am spus, pentru ca am preferat sa va dam o carte. Meciul aparea in programul tv, eram siguri ca-l prindeti. Insa oricit ne-am uitat in grilele televiziunilor, nu am vazut nicaieri o "Piatra filosofala".

Asa ca am legat-o de ziar, i-am facut un pret special si am "aruncat-o" la taraba. Prindeti-o, nu doare!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.