Primul hotel de gheata de la Bilea Lac a fost deja rezervat in proportie de 70% inainte de primul inghet, cind acesta va fi reconstruit.

Citeva zeci de turisti si-au ocupat inca de pe acum locuri la hotelul de gheata de la Bilea Lac, j
Primul hotel de gheata de la Bilea Lac a fost deja rezervat in proportie de 70% inainte de primul inghet, cind acesta va fi reconstruit.

Citeva zeci de turisti si-au ocupat inca de pe acum locuri la hotelul de gheata de la Bilea Lac, judetul Sibiu, pentru sarbatorile de iarna. Potrivit Realitatea.net, cererile de cazare au inceput acum doua saptamini, desi camerele noii constructii sint inca in faza de proiect. Pentru ei, conducerea hotelului a gindit deja un pachet de trei sau cinci zile, presarat, pe linga cazare si masa, si cu programe de divertisment.

Totusi, Arnold Klingeis, proprietarul cabanei Bilea Lac si finantator al viitorului adapost turistic racoros, se teme ca proiectul nu va fi finalizat la timpul stabilit, din cauza temperaturilor ridicate din ultima saptamina. Lucrarile de constructie vor incepe numai dupa inzapezirea completa a crestelor muntilor Fagaras, anuntindu-se un hotel mai incapator decit cel inaltat anul trecut, care avea opt camere cu mobilier din gheata, un bar si un restaurant. Pretul unui loc de tras peste noapte in viitoarea constructie incepe de la 20 de euro in timpul saptaminii, iar in weekend de la 25. In urma cu un an, ideea primei constructii a necesitat aproape o luna pentru a putea fi pusa in practica, blocurile de gheata fiind slefuite la temperaturi ce au ajuns pina la minus 25 de grade Celsius.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.