Compania AAA Auto va inaugura in 2007, in zona Bucuresti Vest, un nou spatiu, care va fi cel mai mare parc auto second-hand din Europa de Sud-Est.

Filiala din Romania a dealerului ceh de masini de ocazie AAA Auto intentioneaza sa final
Compania AAA Auto va inaugura in 2007, in zona Bucuresti Vest, un nou spatiu, care va fi cel mai mare parc auto second-hand din Europa de Sud-Est.

Filiala din Romania a dealerului ceh de masini de ocazie AAA Auto intentioneaza sa finalizeze in 2007 un nou punct de vinzare, cu o capacitate de 800 de masini, se arata intr-un comunicat al companiei. In prezent, parcul de masini al companiei include 400 de autoturisme.

"Am initiat planuri de extindere in cele mai importante orase din tara. In momentul de fata sintem in cautare de locatii potrivite pentru deschiderea de noi filiale, mai intii exclusiv pentru cumparari", se precizeaza in comunicat.

Reprezentantii firmei apreciaza ca piata de masini rulate se va dubla in 2007, pe fondul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

De la intrarea pe piata romanesca, AAA Auto a vindut 3.000 de masini second-hand in primul an de activitate in Romania. Pentru 2007, compania estimeaza un volum de 7.000 de masini comercializate.

"Sint increzator ca, pina la sfirsitul anului 2006, vom atinge cifra de 4.500 de masini vindute. Consideram ca piata de masini rulate se va dubla in cursul anului viitor", a declarat country manager pentru AAA Auto Romania, Miodrag Stanoievici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.