Filiala din Romania a dealerului ceh de masini de ocazie AAA Auto a vandut in primul an de activitate 3.000 de autovehicule si estimeaza ca va ajunge, pana in decembrie 2006, la 4.500 de unitati comercializate, a anuntat, ieri, compania. Societatea e
Filiala din Romania a dealerului ceh de masini de ocazie AAA Auto a vandut in primul an de activitate 3.000 de autovehicule si estimeaza ca va ajunge, pana in decembrie 2006, la 4.500 de unitati comercializate, a anuntat, ieri, compania. Societatea este prezenta pe piata din Romania din toamna anului 2005, obiectivul de vanzari stabilit pentru anul 2007 fiind de 7.000 de autovehicule, se arata intr-un comunicat al AAA Auto Romania.
Firma detine un complex auto in Bucuresti si intentioneaza sa finalizeze, in 2007, inca un punct de vanzare, cu o capacitate de 800 de masini, in cadrul parcului Bucharest West.
"AAA Auto a initiat planuri de extindere in cele mai importante orase din tara, in momentul de fata fiind in cautare de locatii potrivite pentru deschiderea de noi filiale, mai intai exclusiv pentru cumparari", se precizeaza in comunicat.
Reprezentantii firmei apreciaza ca piata de masini rulate se va dubla in 2007, pe fondul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Compania asigura, totodata, facilitati financiare precum vanzarea in leasing sau prin credit bancar.
Firma ceha, infiintata in anul 1992, are activitati in Slovacia, Romania, Ungaria si Polonia si a vandut pana in prezent peste 250.000 de autovehicule.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.