Constructia Brasov Business Center, primul complex de cladiri de birouri din clasa A din Brasov, necesita investitii totale de 45 milioane euro, aproape dublu fata de nivelul anuntat la lansarea proiectului, in luna februarie. "Suplimentarea investit
Constructia Brasov Business Center, primul complex de cladiri de birouri din clasa A din Brasov, necesita investitii totale de 45 milioane euro, aproape dublu fata de nivelul anuntat la lansarea proiectului, in luna februarie. "Suplimentarea investitiei, de la 25 milioane euro la 45 milioane euro, a fost determinata de majorarea numarului de locuri de parcare, de la 600 la circa 1.000, precum si de cheltuielile legate de dotarile cladirilor", a declarat Zoltan Haller, directorul general al companiei Zoltim Trading, promotorul proiectului, citat de Mediafax. Totodata, acesta a precizat ca suma avansata in luna februarie a fost anuntata inainte de definitivarea proiectului tehnic, astfel incat nu au fost luate in calcul toate fondurile necesare proiectului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.