Producatorii si distribuitorii de produse de pesticide solicita o perioada de tranzitie dupa integrarea in UE pentru utilizarea stocurilor prin consum, si nu prin eliminarea lor prin incinerare sau depozitare. "Substantele care trebuie retrase odata
Producatorii si distribuitorii de produse de pesticide solicita o perioada de tranzitie dupa integrarea in UE pentru utilizarea stocurilor prin consum, si nu prin eliminarea lor prin incinerare sau depozitare. "Substantele care trebuie retrase odata cu integrarea Romaniei in UE sunt produse utilizate de 40-50 de ani in agricultura romaneasca si nu este normal ca stocurile actuale detinute de producatori, distribuitori si fermieri sa fie declarate deseuri si sa fie supuse incinerarii sau depozitarii", a declarat, luni, presedintele Asociatiei Producatorilor de Produse de Uz Fitosanitar, Claudiu Crangus.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.