Deputatul PSD Victor Ponta a declarat ca Raportul pe care Comisia Europeana il va publica va semnala faptul ca Justitia din Romania merge "groaznic". Cu o zi inaintea publicarii Raportului, Ponta a apreciat ca "este foarte clar" ca agricultura si jus
Deputatul PSD Victor Ponta a declarat ca Raportul pe care Comisia Europeana il va publica va semnala faptul ca Justitia din Romania merge "groaznic". Cu o zi inaintea publicarii Raportului, Ponta a apreciat ca "este foarte clar" ca agricultura si justitia se afla intr-o situatie catastrofala.
"Este foarte clar ca cele doua domenii catastrofale pentru Romania sunt agricultura si justitia. Marea Justitie, unde ministrul Macovei are o relatie foarte buna cu un comisar european, din pacate merge groaznic, asta se va spune si in Raport", a sustinut deputatul PSD. Ponta a mai apreciat ca, in prezent, se inregistreaza "un dezastru national" in cele doua domenii (agricultura si justitie), iar o redresare a situatiei nu se poate face doar prin "plecarea" celor doi ministri, Gheorghe Flutur, respectiv Monica Macovei, ci printr-o "regandire" a celor doua sisteme. "Faptul ca domnul Flutur sau doamna Macovei isi cauta functii bine platite la Bruxelles este o problema a lor personala si nu cred ca trebuie platita cu interesele Romaniei", a mai afirmat el. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.