Peste doua sute de salariati din imbunatatiri funciare au pichetat ieri sediul Ministerului Finantelor Publice, cerand adoptarea unui proiect de hotarare de Guvern pentru divizarea Societatii Nationale Imbunatatiri Funciare in incercarea de a impiedi
Peste doua sute de salariati din imbunatatiri funciare au pichetat ieri sediul Ministerului Finantelor Publice, cerand adoptarea unui proiect de hotarare de Guvern pentru divizarea Societatii Nationale Imbunatatiri Funciare in incercarea de a impiedica executarea silita a acesteia. Societatea are datorii de peste 300 de miliarde de lei, in mare parte din achizitionarea unor utilaje performante. "SNIF a administrat acest proiect, fara a vedea macar aceste utilaje aduse de o firma din Statele Unite", spune Vasilica Blebea, liderul sindical. In urma derularii acestui program, taranii care lucrau pamantul cu noile utilaje trebuiau sa beneficieze de jumatate din profit, 46 la suta revenea firmei americane care a adus tehnologia si patru procente trebuiau sa ajunga la SNIF, a adaugat liderul sindical.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.