Costurile Sommet-ului Francofoniei vor fi date publicitatii dupa incheierea evenimentului, a anuntat, ieri, secretarul de stat pentru Francofonie din cadrul MAE, Cristian Preda. El a precizat ca, in acest moment, furnizarea unor date clare nu este po
Costurile Sommet-ului Francofoniei vor fi date publicitatii dupa incheierea evenimentului, a anuntat, ieri, secretarul de stat pentru Francofonie din cadrul MAE, Cristian Preda. El a precizat ca, in acest moment, furnizarea unor date clare nu este posibila, deoarece costurile vor depinde de numarul celor care vin la Bucuresti si de perioada pe care acestia o vor petrece aici. De asemenea, secretarul de stat a mai spus ca pana acum si-au confirmat participarea la Sommet un numar de 36 de sefi de state si guverne si 37 de ministri de Externe.
In ceea ce priveste acreditarile de presa, s-a inregistrat un numar record de cereri - peste 950, dintre care 500 provin de la presa din Romania si 450 de la ziaristi straini. Conservatorii au cerut duminica organizatorilor Sommet-ului Francofoniei sa faca publice costurile "detaliate si defalcate" pentru organizarea evenimentului, apreciind ca nu sunt impotriva reuniunii, ci a modului in care a fost organizata aceasta. Ei au aratat ca sumele vehiculate se ridica la aproximativ o mie de miliarde de lei. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.