Deputatul independent Mona Musca, insotita de trei jurnalisti de la cotidiane centrale, a fost din nou la CNSAS, pentru a vedea cele doua caracterizari date de ea Securitatii despre doua foste colege, la iesire declarand ca le va da publicitatii. "Am
Deputatul independent Mona Musca, insotita de trei jurnalisti de la cotidiane centrale, a fost din nou la CNSAS, pentru a vedea cele doua caracterizari date de ea Securitatii despre doua foste colege, la iesire declarand ca le va da publicitatii. "Am ales sa iau cu mine jurnalisti de la cele mai agresive cotidiane pe aceasta tema, pentru ca nu voi primi copii dupa acele doua documente, asa ca le voi publica pe internet copiate de mine, de mana. Am vrut sa ma insoteasca, pentru ca nu vreau sa existe discutii cum ca as fi omis sa copiez ceva din acele inscrisuri, astfel ca ei vor putea confirma ca ceea ce eu voi da publicitatii este continutul exact, cuvant cu cuvant, al acelor doua documente", a declarat deputatul Mona Musca. Ea a precizat ca, pe site-ul care gazduieste de mai multe saptamani restul dosarului ei, vor aparea si cele doua documente, transcrise personal de deputatul independent. Mona Musca sustine ca a cerut din nou Colegiului CNSAS decizia data in cazul ei, insa documentul nu a fost redactat nici luni. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.