George Cojocaru, presedinte-director general al Romexpo, a fost reales pentru inca 2 ani, in functia de vicepresedinte al Sectiunii Europene din cadrul UFI - Asociatia Globala a Industriei Targurilor. Cei 322 de membri ai UFI - societati organizatoar
George Cojocaru, presedinte-director general al Romexpo, a fost reales pentru inca 2 ani, in functia de vicepresedinte al Sectiunii Europene din cadrul UFI - Asociatia Globala a Industriei Targurilor. Cei 322 de membri ai UFI - societati organizatoare de targuri si expozitii, provenind din 73 de tari, organizeaza 4.500 de evenimente expozitionale, care atrag anual peste 150 de milioane de vizitatori. Pentru a obtine un loc in conducerea UFI, o persoana trebuie sa candideze in nume propriu si sa detina functia de conducator al unei societati organizatoare de targuri si expozitii. Din randul celor 181 de membri ai Sectiunii Europene, au fost alesi un presedinte, un prim-vicepresedinte si trei vicepresedinti. Din anul 2000, George Cojocaru detine si un loc in Comitetul Director al UFI. In precedentul mandat de vicepresedinte, Cojocaru si-a propus si a reusit apropierea asociatiei de structurile UE. In prezent se negociaza semnarea unui acord de colaborare intre UFI si Eurochambres - organizatia Camerelor de Comert din statele UE, in vederea derularii Programului AL Invest.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.