Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, impreuna cu echipaje ale Politiei, va intensifica controalele ce vizeaza vanzatorii ambulanti de polite RCA, transmite un comunicat al institutiei. In acelasi timp, CSA va avea in vedere si semnalele primite de
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, impreuna cu echipaje ale Politiei, va intensifica controalele ce vizeaza vanzatorii ambulanti de polite RCA, transmite un comunicat al institutiei. In acelasi timp, CSA va avea in vedere si semnalele primite de la populatie cu privire la existenta si in prezent a unor puncte de lucru necorespunzatoare in care se vand politele de raspundere civila auto. Vanzarea politelor RCA, in spatii deschise, respectiv neamenajate corespunzator (in autovehicule parcate pe trotuare/carosabil si la punctele de lucru ambulante), reprezinta o incalcare a obligatiilor acestora de a-si organiza si desfasura activitatea cu prudenta si profesionalism si de a supraveghea activitatea personalului propriu, a unitatilor din subordine si a agentilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.