Un executor judecatoresc din Petrosani este cercetat de politisti pentru inselaciune, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, dupa ce impreuna cu directorul unei societati comerciale ar fi creat Regiei de Apa din Valea Jiului un prejudiciu de 200.
Un executor judecatoresc din Petrosani este cercetat de politisti pentru inselaciune, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, dupa ce impreuna cu directorul unei societati comerciale ar fi creat Regiei de Apa din Valea Jiului un prejudiciu de 200.000 lei, precizeaza Mediafax.
Potrivit anchetatorilor, executorul Florin Vrabie l-ar fi ajutat in 2005 pe directorul societatii Scandinavia Trading SRL Aninoasa, Bogdan Raducanu, sa obtina de la Regia de Apa, 118 contracte de cesiune pentru recuperarea datoriilor de la diversi beneficiari ai serviciilor oferite de compania amintita.
Cei doi au pus imediat in executare titlurile insa, au omis sa anexeze la dosarele executionale toate documentele de incasare a banilor. Politistii l-au cercetat si in luna iulie pe Vrabie, dupa ce, insotit de jandarmi, a intrat in sediul filialei BCR Petrosani, de unde contabilele unitatii miniere Livezeni retrasesera 820 de milioane de lei vechi, reprezentand salariile ortacilor.
In baza unei sentinte de executare silita a societatii si in numele Scandinavia Trading SRL Aninoasa, a luat efectiv sacosa de bani din mainile celor doua femei, pe care ulterior i-a depus intr-un cont la CEC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.