Dintr-o eroare redactionala, in materialul "Impact ar putea fi suspecta de manipularea pietei", publicat sambata de ziarul nostru, s-au strecurat cateva informatii eronate. Pentru a ne informa corect cititorii, facem urmatoarea rectificare: "Consorti
Dintr-o eroare redactionala, in materialul "Impact ar putea fi suspecta de manipularea pietei", publicat sambata de ziarul nostru, s-au strecurat cateva informatii eronate. Pentru a ne informa corect cititorii, facem urmatoarea rectificare: "Consortiul Iberest SA a oferit Consiliului Local Cluj-Napoca 27% din suprafata totala construibila viabilizata, in timp ce oferta companiei Impact prevede acordarea a 33% din suprafata construibila viabilizata" in loc de "Consortiul Iberest a oferit 27% din 150 de hectare, in timp ce Impact a oferit Consiliului Local 33% dintr-o suprafata de 100 de hectare", cum era precizat in material.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.