Un comisar din cadrul Secretariatului General din MAI risca sa-si piarda postul, dupa ce a fost prins baut la volan, provocand chiar un accident rutier. Neatent in trafic, ofiterul Marian Grigore a tamponat, in noaptea de vineri spre sambata, un auto
Un comisar din cadrul Secretariatului General din MAI risca sa-si piarda postul, dupa ce a fost prins baut la volan, provocand chiar un accident rutier. Neatent in trafic, ofiterul Marian Grigore a tamponat, in noaptea de vineri spre sambata, un autoturism Peugeot, apartinand unei companii de taxi. Incidentul petrecut in centrul Capitalei, pe bd. Nicolae Balcescu, l-a enervat foarte tare pe comisarul care a inceput un spectacol pe cinste. Doar la sosirea echipajului de politie, barbatul s-a mai calmat. Colegii comisarului, care au venit sa faca primele cercetari la fata locului, au observat ca superiorul lor s-a urcat baut la volan. In urma testarii, sustin surse judiciare, s-a dovedit ca Grigore avea o alcoolemie de 1,12% in aerul expirat. In momentul impactului, comisarul Grigore nu era singur in masina. Alaturi de acesta, in autoturismul personal pe care il conducea, un VW Passat, era un coleg.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.