Constructorul de nave Aker Yards, din Braila, a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 72,6 milioane lei, in scadere cu 5,3% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului semestrial al companiei, informeaza Mediafax. Co
Constructorul de nave Aker Yards, din Braila, a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 72,6 milioane lei, in scadere cu 5,3% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului semestrial al companiei, informeaza Mediafax. Compania a raportat in intervalul ianuarie-iunie 2006 un profit de 1,07 milioane lei, fata de o pierdere de 623.707 lei in primele sase luni ale anului trecut. In aceasta perioada compania a livrat patru corpuri de nave si un tanc petrolier de 3.500 tdw. Grupul Aker Yards, controlat de holdingul norvegian Aker, este unul dintre principalii cinci constructori de nave la nivel mondial si detine 17 santiere in sapte state. Aker Yards controleaza, prin subsidiara Aker Brattvaag, 70% din actiunile santierelor navale din Braila si Tulcea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.