Societatea de servicii de intermedieri financiare Broker Cluj ar putea emite obligatiuni in valoare de 20 de milioane de lei. Emisiunea de obligatiuni ar putea fi derulata in perioada octombrie-decembrie, daca actionarii societatii vor aproba hatarar
Societatea de servicii de intermedieri financiare Broker Cluj ar putea emite obligatiuni in valoare de 20 de milioane de lei. Emisiunea de obligatiuni ar putea fi derulata in perioada octombrie-decembrie, daca actionarii societatii vor aproba hatararea.
Totodata, actionarii vor discuta modalitatea prin care salariatii SSIF Broker vor putea intra in actionariatul societatii. Firma de brokeraj a inregistrat in primele sapte luni ale anului un profit brut de 7,9 milioane lei. La 31 iulie, activul total al Broker se ridica la 84,24 milioane lei, din care activul net reprezenta 64,49 milioane lei.
Compania are peste 3.500 de actionari, persoane fizice si juridice. Cea mai mare participatie, de 8,74%, este detinuta de Ioan Cartis, iar printre actionari se mai numara Intervalco SA, cu 6,78%, Citybank Romania - 2,04%, FDI Intercapital - 1,26%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.