Fondurile plasate de nerezidenti pe piata autohtona de capital au fost devansate si in luna august de sumele rezultate din lichidarea pozitiilor. De la inceputul acestui an, plasamentele nerezidentilor au devansat iesirile in patru luni, in timp ce i
Fondurile plasate de nerezidenti pe piata autohtona de capital au fost devansate si in luna august de sumele rezultate din lichidarea pozitiilor. De la inceputul acestui an, plasamentele nerezidentilor au devansat iesirile in patru luni, in timp ce in martie, aprilie, iulie si august a fost inregistrat un deficit. Strainii au adus pe piata, luna trecuta, 96,89 milioane de lei, si au retras 122,2 milioane de lei. Vanzarile nerezidentilor au depasit cumpararile cu 18,9 milioane de lei. In perioada ianuarie - august, nivelul intrarilor nete a fost de 12,1 milioane de lei, rezultat din plasarea a 1,51 miliarde de lei si retragerea a 1,5 miliarde de lei. Nerezidentii au realizat in primele opt luni achizitii de 2,05 miliarde de lei, vanzarile cifrandu-se la 1,71 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.