Actorul Robert de Niro si regizorul Martin Scorsese vor forma din nou o echipa, in vederea realizarii unui film despre vietile lor. Pe regizorul Martin Scorsese, in varsta de 63 de ani, si actorul Robert de Niro, in varsta de 62 de ani, ii leaga pest
Actorul Robert de Niro si regizorul Martin Scorsese vor forma din nou o echipa, in vederea realizarii unui film despre vietile lor. Pe regizorul Martin Scorsese, in varsta de 63 de ani, si actorul Robert de Niro, in varsta de 62 de ani, ii leaga peste 30 de ani de prietenie si colaborare pe plan profesional.
Cei doi au crescut impreuna in New York si au colaborat pentru prima data in 1973, pentru filmul "Crimele din Mica Italie". Atunci a inceput prietenia dintre cei doi mari artisti, care pe parcursul anilor s-a concretizat pe plan profesional in filme celebre, precum "Soferul de taxi" (1976), "Taurul furios" (1980), "Baieti buni" (1990) si "Promontoriul groazei" (1991).
"Putem sa ne completam propozitiile unul celuilalt si sa intelegem lucruri nespuse", a declarat intr-un interviu Martin Scorsese. "Este ca un mariaj profesional, iar progeniturile sunt filmele", a adaugat acesta.
Filmarile la aceasta adaptare a biografiei lor comune vor incepe dupa ce De Niro va termina de turnat "The Good Shepherd", care ii are in distributie pe actorii Matt Damon, Angelina Jolie si Joe Pesci. De Niro a castigat un premiu Oscar pentru rolul sau din "Taurul furios" si a mai fost nominalizat la premiile Academiei pentru rolurile din "Soferul de taxi" si "Promontoriul groazei".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.