Rompetrol a deschis o filiala in Ucraina care va asigura initial servicii de vanzare en-gros de carburanti, pentru ca in doi ani sa opereze o retea de 200 de benzinarii, se arata intr-un comunicat al grupului. Un avantaj competitiv al Rompetrol este
Rompetrol a deschis o filiala in Ucraina care va asigura initial servicii de vanzare en-gros de carburanti, pentru ca in doi ani sa opereze o retea de 200 de benzinarii, se arata intr-un comunicat al grupului. Un avantaj competitiv al Rompetrol este situarea la doar 500 km distanta de coasta ucraineana a rafinariei Rompetol Rafinare, spune Argesanu. Concurenta se prezinta in Ucraina sub forma principalilor operatori regionali din domeniu, care detin intre 30 si 90 de benzinarii proprii, insa niciunul nu are o cota de piata majoritara, apreciaza reprezentantii Rompetrol. Grupul Rompetrol, cu sediul central in Olanda, are principalele operatiuni in Franta, Romania, Spania si sud-estul Europei. Estimarile pentru acest an arata o cifra de afaceri de 6 miliarde dolari, de peste doua ori mai mare comparativ cu anul trecut, datorata, in special, preluarii distribuitorului francez de produse petroliere Dyneff.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.