Un medic roman de renume, a fost premiat recent la Salonul International de Inventica Genius, desfasurat la Budapesta, cu medalia de aur pentru inventarea unui dispozitiv didactic capabil sa stabileasca cu precizie sexul viitorilor nou nascuti, fara
Un medic roman de renume, a fost premiat recent la Salonul International de Inventica Genius, desfasurat la Budapesta, cu medalia de aur pentru inventarea unui dispozitiv didactic capabil sa stabileasca cu precizie sexul viitorilor nou nascuti, fara a mai fi necesara supunerea mamei la aparate medicale (inaintea obiectivizarii ecografice). Dispozitivul face posibil, de asemenea, si programarea sexului viitorului copilul de catre cuplu, prin alegerea zilelor cand este favorabila conceptia unui baiat sau a unei fete.
Conf. Dr. Vasile Nitescu, o adevarata somitate nationala in obstretica-ginecologie, si-a inregistrat inventia, intitulata "Discul femeii", la OSIM. Dispozitivul, genial prin simplitatea sa, se bazeaza pe cateva constatari personale facute de dr. Nitescu, care in studiile sale a observat ca PH-ul femeii in timpul ovulatiei este alcalin (permite spermatozoizilor masculini sa fecundeze si ii anihileaza pe cei feminini), in timp ce inainte de ovulatie PH-ul este acid si distruge spermatozoitii de gen masculin, favorizand-i pe cei feminini. Cercetarile medicului au aprofundat aptitudinile de fecundare atat ale ovulului, cat si ale spermatozoizilor. S-a observat, ca daca ovulul are un moment fecund de doar 24 de ore, sexul viitorul copil va depinde de ce tip de spermatozoid va ajunge sa-l fecundeze. Spermatozoizii cu cromozom Y - masculini, sunt cei mai numerosi, dar si cei mai sensibili in acelasi timp, neputand supravietui mai mult de 24 de ore si numai in ziua ovulatiei, cand PH-ul femeii este alcalin.
Cum se alege ziua procrearii
Astfel, daca un cuplu doreste sa conceapa un baiat, el va trebui sa realizeze contactul sexual exact in ziua ovulatiei, zi pe care "Discul femeii" o indica prin semnele biologice, in raport de prima zi a ultimei menstruatii pe care femeia trebuie sa o cunoasca cu precizie. Spermatozoizii cu cromozom X - feminini, mai putini ca numar, dar mai rezistenti, cu o viata considerabil mai lunga, ajung sa fecundeze ovulul chiar daca contactul sexual a avut loc cu cateva zile inainte de ziua ovulatiei. Daca un contact sexual a avut loc, de exemplu, cu doua-trei zile inainte de ziua ovulatiei, sexul viitorului copil va fi 100% feminin, intrucat spermatozoizii masculini nu vor supravietui mai mult de 24 de ore. Asa se explica de ce, in lume, cei mai multi nou nascuti sunt de sex feminin. Pe baza acestor constatari medicale, daca se cunoaste exact prima zi a ultimei menstruatii, un cuplu poate stabili cu precizie in ce zile va concepe un baiat sau o fata, folosind "Discul femeii", care indica zilele favorabile conceperii aferente fiecarui sex.
Alte avantaje
Cu acelasi disc, se poate stabili fara a te mai prezenta la un ecograf, daca fatul este de sex feminin sau masculin. Dr. Nitescu, care poate fi contactat de cei interesati la tel: 0723.151.804, ne-a declarat ca metoda sa este extrem de sigura si a fost indelung verificata in activitatea sa de observatie medicala. "Discul femeii" mai poate fi folosit si pentru a stabili: varsta sarcinii in luni, saptamani si zile, data primelor miscari fetale si poate ajuta la interpretarea unor date anormale care permit identificarea din timp a unor boli hepatice, endocrine, infectioase sau genitale (fibrom uterin, cancer uterin, tubar ori vaginal). (R.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.