Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul clubului, ca, in opinia sa, jocurile sunt facute pentru ca Dinamo sa castige titlul de campioana in Liga I. "Pe munca noastra, o ech
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul clubului, ca, in opinia sa, jocurile sunt facute pentru ca Dinamo sa castige titlul de campioana in Liga I. "Pe munca noastra, o echipa va fi automat calificata in grupe. Sper si ma rog sa se intample ceva in Liga Campionilor si sa nu castige competitia o echipa dintr-o tara care ar da dreptul campioanei sa se califice automat. Pentru ca nu merita o alta echipa sa mearga. Jocurile sunt facute pentru Dinamo, asa cred. Mai mult decat atat, sunt facute impotriva Stelei", a acuzat Stoica. Acesta a afirmat ca Steaua nu mai este interesata de castigarea campionatului, iar Romania nu merita o campioana asa cum este gruparea din Ghencea. "Vreau sa lansez un mesaj pentru cei care se gandesc la razbunari odioase: nu ne mai intereseaza campionatul, nu avem nevoie. Romania nu merita o campioana ca Steaua, FRF si LPF nu merita sa aiba o echipa care sa reprezinte tara asa cum o face Steaua. Probabil ca alte echipe trebuie sa mearga si sa se faca de ras, asa cum o fac sistematic", a spus managerul stelist. Stoica sustine ca arbitrajul de la derby-ul Dinamo - Steaua a fost comandat, vina apartinand conducatorilor fotbalului romanesc. "A fost un arbitraj comandat. E cert. Vina apartine suta la suta diriguitorilor din fotbalul romanesc. Mai departe nu am idee ce increngaturi sunt. Nici pe vremea lui Postelnicu nu au fost arbitraje de genul asta", a mentionat Stoica.
"Am gresit cand l-am sustinut pe Sandu"
Acesta a sustinut ca propunerea aducerii arbitrilor straini la derby-urile din Liga I a fost respinsa de Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal. "Comitetul de Urgenta a decis sa nu fie delegati arbitri straini. Cunoasteti componenta? Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Patritiu Abdrudan. Dati-mi voie sa cred ca Patritiu Abrudan nu are nimic de a face cu nenorocirile din fotbalul romanesc. Am ales sa-l sprijinim pe Mircea Sandu la presedintia FRF si am facut o mare prostie", a declarat Stoica. Referindu-se la semnalizarea asistentului Miklos Nagy, in urma careia atacantul Cyril Thereau a fost eliminat, Stoica a spus: "Cum poate sa vada Nagy de la 60 de metri ceea ce nimeni nu a vazut? Primul calau micut, care n-a avut securea foarte bine ascutita - ca atunci cand devine ascutita mori fara durere -, ne-a chinuit rau, deci a fost putin tesita, este Miklos Nagy. A vazut <<ucigatoarea>> lovitura a lui Thereau, dar nu si buscularea lui Saban de catre Ze Kalanga. Probabil are probleme cu vederea la distanta. Si-a batut joc de noi si, probabil, mai mult decat Corpodean a indepartat Steaua de titlul pe care il va merita. Imi este greu sa cred ca putem fi opriti. S-ar putea sa se ia masuri impotriva lui Corpodean, dar doar asa, ca sa ne arunce praf in ochi". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.