Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenda in valoare de 15. 915 lei societatea comerciala Flexiplast SA Pitesti pentru ca a omis notificarea unei operatiuni de concentrare economica, se arata intr-un comunicat al institutiei. Societatea trebuia, c
Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenda in valoare de 15. 915 lei societatea comerciala Flexiplast SA Pitesti pentru ca a omis notificarea unei operatiuni de concentrare economica, se arata intr-un comunicat al institutiei. Societatea trebuia, conform legii, sa notifice la Consiliul Concurentei, in maxim 30 de zile de la data semnarii actului juridic in baza caruia s-a realizat, dobandirea controlului.
Anterior achizitionarii pachetului majoritar de actiunii SC Flexiplast SA detinea 48,998% din capitalul social al SC Dow Automotive SA Budeasa Mare, iar Dow Europe GmbH Elvetia era actionarul principal cu 50,8441%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.