Consiliul Local din Getafe (Spania) a aprobat un proiect de hotarare privind ridicarea unei statui a fostului fotbalist roman Gheorghe Craioveanu in fata stadionului unde el a cunoscut multe momente de succes. Craioveanu a declarat in legatura cu ace
Consiliul Local din Getafe (Spania) a aprobat un proiect de hotarare privind ridicarea unei statui a fostului fotbalist roman Gheorghe Craioveanu in fata stadionului unde el a cunoscut multe momente de succes. Craioveanu a declarat in legatura cu aceasta decizie ca este cea mai mare onoare pe care a primit-o in cariera sa. Craioveanu stia de existenta acestui proiect, dar nu se astepta sa fie aprobat. Radio Romania Actualitati informeaza ca, in declaratiile pentru presa locala, romanul a multumit tuturor celor care au votat proiectul si a marturisit ca multi din fostii colegi i-au dat telefon ca sa il felicite. Craioveanu a jucat pentru Getafe din 2002, echipa care a promovat in prima divizie spaniola in 2004 si datorita contributiei sale importante in jocul echipei. El s-a retras la finalul sezonului trecut si acum joaca fotbal de sala, dupa ce a comentat partidele din Cupa Mondiala pentru un post de televiziune din Spania. Craioveanu continua sa traiasca in Spania si este casatorit cu Gema, pe care a cunoscut-o in perioada in care a jucat la Villarreal. Secretele longevitatii si calitatii fotbalului prestat de Craioveanu in Romania si Spania au fost seriozitate pe teren si umorul in afara lui, dupa cum a declarat fostul jucator al Universitatii Craiova. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.