Secretarul Camerei Deputatilor Georgeta Ionescu a prezentat, ieri, pregatirile facute la Parlament pentru Sommet-ul Francofoniei, printre acestea aflandu-se achizitionarea unei instalatii de spalat candelabrele si amenajarea unui birou special pentru
Secretarul Camerei Deputatilor Georgeta Ionescu a prezentat, ieri, pregatirile facute la Parlament pentru Sommet-ul Francofoniei, printre acestea aflandu-se achizitionarea unei instalatii de spalat candelabrele si amenajarea unui birou special pentru presedintele Frantei Jaques Chirac. Acesta va avea la dispozitie, pe toata durata evenimentului, un birou special a carui mobila din piele alba a costat, potrivit secretarului Camerei, 40.000 de RON. Biroul va fi cel al actualului presedinte al Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu, care este plecat pe perioada Sommet-ului intr-o vizita in Australia. Mobila achizitionata pentru sederea lui Chirac la Sommet ii va ramane lui Olteanu, dupa eveniment. Georgeta Ionescu a precizat ca pentru eveniment au fost alocati de la Guvern 2.700.000 RON, iar Secretariatul Camerei Deputatilor a economisit 462.000 RON. Ionescu a spus ca au fost achizitionate diverse bunuri, incepand cu 2600 de becuri, calculatoare, televizoare cu plasma, aparate de aer conditionat, pana la mobilier, videoproiectoare si instalatie de spalat candelabrele. Pentru invitati, va fi pregatita si o sala speciala pentru rugaciuni, adica "o sala destinata meditatiei", pentru cei care vor solicita acest lucru. (R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.