De maine seara si pana duminica, bazinele Dinamo si Oradea vor gazdui meciurile turneelor semifinale din cadrul Cupei Romaniei la polo, a anuntat, ieri, conducerea FRP. Astfel, desi Steaua a solicitat amanarea debutului competitional pe motiv ca juca
De maine seara si pana duminica, bazinele Dinamo si Oradea vor gazdui meciurile turneelor semifinale din cadrul Cupei Romaniei la polo, a anuntat, ieri, conducerea FRP. Astfel, desi Steaua a solicitat amanarea debutului competitional pe motiv ca jucatorii sai, care au fost prezenti la Euro 2006, "sunt foarte obositi", Biroul Federal al FRP a decis ca intrecerea KO sa se deruleze dupa datele stabilite initial in calendar. Conform programului, in elegantul bazin din Oradea vor avea loc meciurile din Grupa de Nord, pentru cele doua locuri de la turneul final urmand sa se lupte CSM Oradea, Astra Arad si Poli Cluj, in vreme ce in piscina descoperita din incinta complexului sportiv Dinamo se vor confrunta in Grupa de Sud echipele Steaua-Stirom, Dinamo, Rapid si Sportul Studentesc. "Meciurile vor avea loc de vineri dupa-amiaza, atat la Dinamo cat si la Oradea. Primele doua echipe din fiecare serie vor accede la turneul final, care va avea loc, la finele saptamanii viitoare, intr-un bazin acoperit", ne-a declarat, ieri, secretarul general al FRP, Anatolie Grintescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.