Din noiembrie, postul de muzica TV K Lumea isi va schimba numele si, o data cu el, politica editoriala.

Dupa integrarea sa recenta in trustul de presa SBS Broadcasting, TV K Lumea va trece prin schimbari de forma si de continut. "In ce
Din noiembrie, postul de muzica TV K Lumea isi va schimba numele si, o data cu el, politica editoriala.

Dupa integrarea sa recenta in trustul de presa SBS Broadcasting, TV K Lumea va trece prin schimbari de forma si de continut. "In ceea ce priveste noua politica editoriala a postului, pot doar sa spun ca o echipa de experti lucreaza deja in acest sens", au fost singurele declaratii din partea trustului, date pentru MEDIAFAX de Anca Rusu, director de PR la Prima TV, televiziune detinuta de asemenea de SBS. Grupul a achizitionat TV K Lumea in luna august a acestui an si mai detine in Romania postul de televiziune Prima TV si statiile de radio Kiss FM si Magic FM.

Anul trecut, valoarea totala a tranzactiei a fost de 30,3 milioane de euro, din care 7,8 milioane de euro pentru Prima TV si 22,5 milioane de euro pentru cele doua canale radio, iar asupra preluarii postului de muzica nu s-a facut publica nici o suma pina in acest moment.

SBS Broadcasting mai detine canale mass-media in Belgia, Danemarca, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Olanda, Norvegia, Bulgaria si in Suedia. (A.B.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.