Principalele teme de discutie la reuniunea anuala a ONU care a debutat ieri la New York vor fi: negocierile in privinta programului iranian de imbogatire a uraniului, iminentul razboi civil din Irak despre care a prevenit Kofi Annan, interventia ONU
Principalele teme de discutie la reuniunea anuala a ONU care a debutat ieri la New York vor fi: negocierile in privinta programului iranian de imbogatire a uraniului, iminentul razboi civil din Irak despre care a prevenit Kofi Annan, interventia ONU in Liban, precum si evolutia conflictului israelo-palestinian.
In plus, in cadrul discutiilor se are in vedere gasirea unei solutii de a determina guvernul sudanez sa permita intrarea castilor albastre in Darfur.
In timpul reuniunii, se asteapta interventii din partea presedintelui american Bush, precum si a celui iranian Mahmoud Ahmadinejad, existand speculatii ca oficialii de la Casa Alba se straduiesc sa evite orice contact direct dintre cei doi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.