Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania nu este de acord cu privatizarea RAMIA Bucuresti, singurul producator de diamante sintetice din Romania.
AOAR apreciaza ca privatizarea unei astfel de capacitati de productie poate fi facuta prin van
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania nu este de acord cu privatizarea RAMIA Bucuresti, singurul producator de diamante sintetice din Romania.
AOAR apreciaza ca privatizarea unei astfel de capacitati de productie poate fi facuta prin vanzarea de pachete de actiuni prin intermediul Bursei Romane de Valori.
Asociatia considera ca statul ar trebui sa ramana actionar majoritar, impiedicand transformarea acestei privatizari intr-o simpla speculatie imobiliara. Afaceristii au solicitat constant, in ultimii 4 ani, transparentizarea procesului de privatizare si utilizarea unor proceduri care sa aiba la baza cererea si oferta, conditie pe care BVB o satisface pe deplin.
Asociatia nu intelege de ce, contrar angajamentelor repetate facute de guvernanti, inclusiv de actualul Guvern, privatizarile continua sa se faca intr-o atmosfera de "confidentialitate" paguboasa pentru bugetul Romaniei.
Oamenii de afaceri solicita publicarea de urgenta a programului de privatizare asumat de AVAS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.