Carbid-Fox Tarnaveni va elabora un plan de reorganizare esalonat pe o perioada de 36 de luni, printre solutiile avute in vedere aflandu-se reducerea numarului de angajati, inchirierea sau vanzarea unor active sau reducerea cheltuielilor prin external
Carbid-Fox Tarnaveni va elabora un plan de reorganizare esalonat pe o perioada de 36 de luni, printre solutiile avute in vedere aflandu-se reducerea numarului de angajati, inchirierea sau vanzarea unor active sau reducerea cheltuielilor prin externalizarea unor activitati. Reorganizarea firmei ar putea fi facuta prin diversificarea gamei de produse, identificarea unor noi piete de desfacere, recuperarea creantelor si obtinerea unor resurse financiare pentru sustinerea activitatii, precum creditele bancare si atragerea de investitori. Carbid-Fox Tarnaveni a intrat, la inceputul lunii mai, in procedura de reorganizare judiciara, pe fondul unor datorii in valoare de 11,7 milioane de lei catre Electrica Transilvania Nord. Valoarea cumulata a datoriilor Carbid-Fox catre furnizori se ridica la peste 20 milioane de lei. Compania a inregistrat in primul semestru pierderi de 6,1 milioane lei. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.