Veste buna pentru soferi. Anuntata cu surle si trambite pentru 21 septembrie a.c., intrarea in vigoare a noului Cod rutier se va face abia la 1 decembrie. Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) va propune Guvernului decalarea datei pentru apli
Veste buna pentru soferi. Anuntata cu surle si trambite pentru 21 septembrie a.c., intrarea in vigoare a noului Cod rutier se va face abia la 1 decembrie. Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) va propune Guvernului decalarea datei pentru aplicarea noii legislatii de circulatie. Motivul: introducerea in acest cod a procedurii de constatare amiabila in cazul tamponarilor usoare. Potrivit acestei masuri, soferii implicati in accidente usoare, care nu s-au soldat cu victime, nu vor mai fi nevoiti sa se prezinte la politie, ci direct la societatea de asigurari cu care au incheiata polita si apoi la service pentru reparatii. Pana in prezent au avut loc 42.225 de tamponari usoare, aproximativ 60% dintre acestea intrand sub incidenta noii reglementari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.