Utilizatorii programului vor putea face conferinte video pentru o taxa de 39 de dolari pe luna.

Adobe transforma programul sau popular, Acrobat Reader, intr-un instrument multimedia, informeaza publicatia electronica USAtoday.com. Prog
Utilizatorii programului vor putea face conferinte video pentru o taxa de 39 de dolari pe luna.

Adobe transforma programul sau popular, Acrobat Reader, intr-un instrument multimedia, informeaza publicatia electronica USAtoday.com. Programul este instalat pe mai mult de 500 de milioane de calculatoare la nivel mondial si a devenit un standard al industriei IT pentru vizualizarea documentelor digitale. Acrobat 8, programul pe care companiile il folosesc pentru a crea documente digitale PDF, a fost anuntat ieri. Noul Reader se va incarca mai rapid, va oferi o vizualizare extrem de fluida a documentelor si va include instrumente complete pentru conferinte video pe web, promit producatorii. Acrobat reprezinta 25% din veniturile anuale ale Adobe si se vinde la preturi cuprinse intre 299 de dolari si 499 de dolari. Noile Acrobat 9 si Reader vor fi disponibile la jumatatea lunii octombrie.

Pentru conferinta video, Adobe va percepe o taxa lunara care incepe de la 39 de dolari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.