Campionul mondial a terminat al treilea in Australia si are sanse la un nou titlu.

Pentru prima oara in acest sezon, motociclistii concurenti in Campionatul Mondial si-au schimbat motocicletele in timpul cursei, ploaia perturbind desfa
Campionul mondial a terminat al treilea in Australia si are sanse la un nou titlu.

Pentru prima oara in acest sezon, motociclistii concurenti in Campionatul Mondial si-au schimbat motocicletele in timpul cursei, ploaia perturbind desfasurarea celei de-a 14-a etape a sezonului la Moto GP, Grand Prix-ul Australiei. Cursa a fost foarte spectaculoasa, iar Valentino Rossi a prins locul trei in apropiere de linia de sosire, astfel ca pilotul lui Yamaha Camel a mai recuperat cinci puncte in fata liderului de la general, americanul Nicky Haiden, care a incheiat pe locul cinci.

Cu trei etape inaintea finalului de campionat, cei doi sint despartiti doar de 21 de puncte, diferenta foarte usor de surmontat de catre italian, sextuplu campion mondial, victoria de etapa fiind recompensata cu 25 de puncte.

Cursa din Australia a fost cistigata de italianul Marco Melandri, aflat la a treia victorie in acest sezon si pe locul trei la general, la egalitate de puncte, 193, cu Dani Pedrosa si la 32 de puncte in spatele lui Hayden.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.