La numai o saptamana de la numirea sa in functie, noul director de la Ford, Alan Mulally, a anuntat deja accelerarea planului de restructurare a companiei. Dupa cum informeaza La Tribune, el are in vedere reduceri de costuri anuale de 5 miliarde de d
La numai o saptamana de la numirea sa in functie, noul director de la Ford, Alan Mulally, a anuntat deja accelerarea planului de restructurare a companiei. Dupa cum informeaza La Tribune, el are in vedere reduceri de costuri anuale de 5 miliarde de dolari pana in 2008. Mulally a mai anuntat ca, pana la finele anului 2012, personalul de la Ford va fi redus cu 14.000 de angajati in plus fata de cei 30.000 deja anuntati in planul de restructurare anterior. In plus, doua noi uzine vor fi inchise, ceea ce duce numarul total al fabricilor Ford ce trebuie lichidate la 16. In ceea ce priveste productia, pana in 2008 Ford va reinnoi 70% din gamele Ford, Lincoln si Mercury. De asemenea, vor fi facute investitii importante pentru introducerea de noi carburanti si de motoare diesel, hibride si pe baza de etanol.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.