Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis retragerea de la tranzactionare a titlurilor emise de 92 de societati listate pe piata electronica Rasdaq. Saptamana trecuta, CNVM a decis retragerea de pe piata electronica a inca 160 de firme. Conform
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis retragerea de la tranzactionare a titlurilor emise de 92 de societati listate pe piata electronica Rasdaq. Saptamana trecuta, CNVM a decis retragerea de pe piata electronica a inca 160 de firme. Conform comunicatelor transmise pietei Rasdaq, retragerea de pe piata de capital va fi insotita de radierea valorilor mobiliare din evidenta CNVM. Deciziile de delistare sunt fundamentate pe prevederile reglementarilor aferente pietei de capital si ale legii privind procedura insolventei, transmite Mediafax.
CNVM poate decide retragerea de la tranzactionare a actiunilor daca, din cauza unor circumstante speciale, nu mai poate fi mentinuta o piata ordonata pentru respectivele valori mobiliare, potrivit legislatiei care reglementeaza piata de capital.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.