Dupa ce i-au purtat pe cinefili, parca printr-o vraja, in tinutul jucariilor, al insectelor, al monstrilor, al pestilor si al supereroilor, maestrii povestilor si vrajitorii stapani ai tehnologiilor de la Pixar Animation Studios ("Incredibilii," "In
Dupa ce i-au purtat pe cinefili, parca printr-o vraja, in tinutul jucariilor, al insectelor, al monstrilor, al pestilor si al supereroilor, maestrii povestilor si vrajitorii stapani ai tehnologiilor de la Pixar Animation Studios ("Incredibilii," "In cautarea lui Nemo," "Compania Monstrilor"), impreuna cu regizorul premiat cu Oscar John Lasseter ("Toy Story," "Aventuri la firul ierbii") pornesc din nou la drum cu o comedie de aventuri, derulata de aceasta data in lumea masinilor. "Masini"/Cars, primul film de animatie de lung metraj dublat pe ecrane, a strans nume mari de pe scena autohtona. Marcel Iures, Corina Danila, Alexandru Arsinel, Florian Pitis, Florin Piersic, Nae Lazarescu, Stefan Banica Jr. sunt doar cativa dintre actorii romani care dau viata personajelor de desen animat, care a avut ieri premiera in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.