Dumitru Dragomir, seful LPF, care a fost invitatul dinamovistilor la Xanthi, s-a umflat in pene la finalul jocului cu valoarea fotbalului pe care il pastoreste. "Europa trebuie sa tina cont de Romania, pentru ca suntem singura tara care a marcat opt
Dumitru Dragomir, seful LPF, care a fost invitatul dinamovistilor la Xanthi, s-a umflat in pene la finalul jocului cu valoarea fotbalului pe care il pastoreste. "Europa trebuie sa tina cont de Romania, pentru ca suntem singura tara care a marcat opt goluri in deplasare in aceasta etapa de cupe europene: patru Steaua la Kiev, patru Dinamo aici", a spus Dragomir. Oficialii "cainilor rosii" erau usurati la finalul meciului, admitand ca au avut emotii cand s-a facut 3-3. Cristi Borcea, care l-a pus la zid pe Matache in timpul intalnirii, acuzandu-l de primirea prea usoara a golurilor, se calmase la final. "Indiferent daca am ratat foarte mult, eu zic ca am aratat ca suntem o echipa care ne respectam si care, incet-incet, ajunge acolo unde ne dorim cu totii, adica sa fim competitivi in cupele europene", a spus Borcea, care nu avea cum sa uite de rivalii din Ghencea, cu care "cainii" se vor intalni miercuri in campionat: "Vom intalni o echipa puternica, dar miercuri vom bate Steaua!". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.